Το Κόμμα της Τρόικα ξεπερνά κάθε προσδοκία στην Ελλάδα

Όπως σας είχα ενημερώσει εδώ και όπως σας είχα παρουσιάσει εδώ το κόμμα της Τρόικα είναι στην Ελλάδα και δηλώνω περήφανα μέλος, υποψήφιος και συμπαραστάτης του. Χαίρομαι πολύ που μαζί μας στην οικογένεια της Τρόικα έχουμε τον pitsiriko, μια που θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρχει ενίσχυση της προσπάθειας να συνασπιστούν άσπιλοι και νέοι στην πολιτική άνθρωποι και ο pitsirikos είναι ένας απο αυτούς. Το ξέρω καλά γιατί κάθε φορά που συναντιόμασταν στο δρόμο ήταν ατσαλάκωτος και ενθουσιώδης, ενώ κατανάλωνε τα χημικά και τα μάλοξ με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια. Χαίρομαι που τώρα πια θα σταματήσουμε να είμαστε αυτοί που θα καταναλώνουν τα χημικά και θα γίνουμε αυτοί που τα ρίχνουν. 

Το δελτίο τύπου της παράταξής μας θα σας εξηγήσει τα υπόλοιπα:

trustus2Θερμή υποδοχή επιφυλάσσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι για Το Κόμμα της Τρόικα που λαμβάνει μέρος στις Ευρωεκλογές. Ήδη οι επίσημες δημοσκοπήσεις είναι ενδεικτικές της επερχόμενης νίκης: η πρόθεση ψήφου στην Ελλάδα, αγγίζει ήδη το συμβολικό ποσοστό του 69%. Οι Ελληνες, για μια ακόμη φορά, περνούν έμπρακτα το μήνυμα της βαθιάς ικανοποίησης που νιώθουν ύστερα από 4 χρόνια διάσωσης.

Με την Ελλάδα, αυτό το πραγματικό λίκνο της Δημοκρατίας, μας συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί, καθώς οι Έλληνες αγαπούν να μας μισούν και μισούν να μας αγαπούν. Αναγνωρίζοντας και εμπλουτίζοντας αυτή την ιδιόμορφη σχέση, ενισχύουμε την παρουσία μας στη χώρα και ανακοινώνουμε:

1. Την υποψηφιότητα του @ypopto_mousi και την ένταξή του στους εκλογικούς μας καταλόγους.

2 Την ανάδειξη του Πιτσιρίκου σε εκπρόσωπο τύπου του Κόμματοςγια την Ελλάδα.

Σύντομα οι άνθρωποί μας, οι Άνθρωποι με τα Μαύρα, θα επισκεφθούν την αποικία στα πλαίσια της προεκλογικής μας εκστρατείας. Θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με όλους τους εκπροσώπους της ελληνικής πολιτικής σκηνής προκειμένου να δισφαλιστούν τα συμφέροντά της χώρας, τα οποία ταυτίζονται με τα δικά μας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s