#GoldenDawnHotel – Το ξενοδοχείο Golden Sand στη Χίο και η εκδήλωση της ΧΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, το ναζιστικό κόμμα που ελέγχεται ως εγκληματική οργάνωση από τη δικαιοσύνη στη δίκη που διεξάγεται εδώ και 3 χρόνια, πρόκειται να πραγματοποιήσει «πολιτική εκδήλωση» στη Χίο την οποία θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο Golden Sand.

DUJKQthX0AEWdlX.jpg large.jpg

gdh.jpg

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Golden Sand λοιπόν δείχνουν να μην ενδιαφέρονται που αντί για Golden Sand Hotel το ξενοδοχείο τους θα γίνει #GoldenDawnHotel και θα περιφέρονται σε αυτό διάφοροι φουσκωτοί μέλη ταγμάτων εφόδου, υπόδικοι βουλευτές και νοσταλγοί του Γ’ Ράιχ. Τουλάχιστον στις πρώτες μου επικοινωνίες δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Όπως επίσης δείχνουν να μην τους λέει κάτι πως το δημοτικό συμβούλιο Χίου καταδίκασε ομόφωνα με ψήφισμά του την παρουσία των υπόδικων ναζί στο νησί.

Οπότε νομίζω πως είναι η στιγμή να δείξουμε στους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Golden Sand Beach πως μπορεί εκείνους να μην τους ενδιαφέρει που παραχωρούν χώρο σε μια ναζιστική οργάνωση που ελέγχεται ως εγκληματική από την δικαιοσύνη, αλλά ενδιαφέρει εμάς.

Διότι κάθε σπιθαμή χώρου που παραχωρείται στο ναζιστικό μόρφωμα είναι χώρος που ενέχει κίνδυνο για τους συμπολίτες μας ενώ έτσι νομιμοποιουνται μισαλλόδοξες, ρατσιστικές, και όπως έχει κατατεθεί μέχρι τώρα στη σχετική δικαστική διαδικασία, εγκληματικές συμπεριφορές.

Για αυτό λοιπόν φίλη-ε γιούζερ, φολοερ, αναγνώστη βάλε τα προφίλ σου, φίλους, γνωστούς στη μικρή, απλή και γρήγορη διαδικασία που θα περιγράψω παρακάτω:

Βήμα 1ο – Κοινωνικά δίκτυα/Mail: Εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας με την επιλογή της επιχείρησης να φιλοξενήσει τους εκδήλωση των υπόδικων ναζί και τους ζητάμε να ακυρώσουν τη διάθεση του χώρου, απευθυνόμενοι στα κοινωνικά δίκτυα και τα κανάλια επικοινωνίας της επιχείρησης:

Twitter: https://twitter.com/FegoudakisHotel

Facebook: https://www.facebook.com/GOLDENSANDHOTEL/

Mail: info@goldensand.gr

Προτεινόμενα κείμενα:

«Το δημοτικό συμβούλιο Χίου αποφάσισε ομόφωνη καταδίκη της παρουσίας ΧΑ στο νησί. Εσείς όμως επιλέξατε να τους φιλοξενήσετε αδιαφορώντας για την απόφαση αλλά και την ασφάλεια των συμπολιτών σας.  Σας ζητάμε να ακυρώσετε την παραχώρηση χώρου στην ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και τους υπόδικους βουλεύτες της. #GoldenDawnHotel»

«Κύριοι φιλοξενείτε στις 31/1 εκδήλωση της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή της οποίας τα στελέχη είναι υπόδικα για εγκληματική οργάνωση και πλήθος αδικημάτων. Με αυτή σας την ενέργεια συνδέετε την επιχείρησή σας με μια ναζιστική οργάνωση. Πως πιστεύετε πως θα νιώσουν οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοί σας ανάμεσα σε υπόδικους φουσκωτούς με τατουαζ σβάστικες; Σας ζητάμε να μην παραχωρήσετε τον χώρο της επιχείρησής σας στην ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.»

Η παραπάνω μορφές είναι ενδεικτικές ως προς το ύφος, μπορείτε βέβαια να κάνετε τις παραλλαγές σας. Καλό είναι να ποσταριστούν ή να αποσταλλούν όσα περισσότερα γίνεται στις παραπάνω διευθύνσεις. Αν χρησιμοποιήσετε social media μην ξεχάσετε το tag #GoldenDawnHotel ενώ αν κάνετε c/p τα παραπανω για twitter καλό είναι να τα μεταβάλετε ελαφρά για να τα «δει» σαν μοναδικό τουι.

Στην περίπτωση που δεν εχουμε εξέλιξη μέχρι αύριο 26/1 το απόγευμα σημαίνει οτι πρέπει να πιέσουμε περισσότερο και να πάμε στο:

Βήμα 2: Επικοινωνία με πλατφόρμες booking.com & tripadvisor.com καθώς επίσης με το Ξενοδοχειακό Eπιμελητήριο Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Εκεί θα χρειαστεί επιστολή την οποία σας προσκαλώ να ξεκινήσουμε ήδη να την φτιάχνουμε (ότι ιδέα έχετε, κείμενο κλπ στείλτε το στο ypoptomousi@gmail.com για να τα μαζέψω όλα να τα ποστάρω εδώ για να πάμε στην επόμενη φάση), σε ελληνικά και αγγλικά προκειμένου να κανουμε γνωστό στους συνεργάτες της εν λόγω επιχείρησης πως φιλοξενεί την εκδήλωση ναζιστικής οργάνωσης και τι σημαίνει αυτό.

Σημειώνω πως χωρίς εσάς δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Περισσότερος κόσμος μεγαλύτερο impact.

Πάμε λοιπόν το πρώτο βήμα;

Σχολιάστε