#GoldenDawnHotel update 2η μέρα

Μετά λοιπόν από τα χθεσινά (Δες εδώ αν δεν το έχεις ήδη δει: ypoptomousi.wordpress.com/2018/01/25/goldendawnhotel-%cf%84%ce%bf-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-golden-sand-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%87%ce%af%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb/) και τις προσπάθειες πολλών χρηστών να απευθυνθούν στο ξενοδοχείο Golden Sand εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη φιλοξενία της εκδήλωσης των ναζί (σας ευχαριστώ για την προσπάθεια και τη συμμετοχή!), είχαμε μια επαφή από την booking.com η οποία ζήτησε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Τους απάντησα σχετικά, και τώρα βρίσκομαι σε μια επικοινωνία μαζί τους ώστε να τους εκθέσω όλο το ιστορικό και να τους ζητήσω την αφαίρεση από την πλατφόρμα των ξενοδοχείων του συγκεκριμένου επιχειρηματία βάσει του ότι φιλοξενεί και διευκολύνει ναζιστική οργάνωση, η οποία ελέγχεται από τη δικαιοσύνη ως εγκληματική. Πράγμα που όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και τόσο ελκυστικό για έναν προορισμό διακοπών.

Παράλληλα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις πως υπάρχει μια σχετική αναταραχή στο ξενοδοχείο Golden Sand καθώς χρήστες που επικοινωνησαν με την επιχείρηση πήραν την απάντηση πως «όλοι οι υπεύθυνοι είναι σε συνάντηση». Πράγμα που αν αληθεύει, και δεν είναι ένας ελιγμός αποφυγής, σημαίνει πως το μήνυμα το έχουν λάβει οι ενδιαφερόμενοι και μένει να δούμε ποιά θα είναι η απάντησή τους.

Προχωράμε λοιπόν με τελικό στόχο να ακυρώσει η επιχείρηση τη φιλοξενία της στο ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και στους υπόδικους βουλευτές και μέλη της.

Για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να έχει αποτέλεσμα η πίεση μας πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα το όποιο είναι:

Να φτιάξουμε και να στείλουμε στους παρακάτω παραλήπτες μια επιστολή η οποία θα εξηγεί τι συμβαίνει και θα ζητάει:

  • Από τις πλατφόρμες booking.com και tripadvisor.com να αφαιρέσουν τα ξενοδοχεία του εν λόγω επιχειρηματία από τις βάσεις τους για την ασφάλεια των χρηστών τους και
  • από το Ξενοδοχειακό Eπιμελητήριο Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων να πάρει δημόσια θέση καταδικάζοντας τη φιλοξενία υπόδικων ναζί και να ενημερώσει τους καταναλωτές τι μέτρα πρόκειται να πάρει να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Καλό είναι να γραφτεί επιπλέον σε Αγγλικά, Γερμανικά και Τούρκικα ώστε να ενημερωθούν ανάλογα και οι σχετικές αγορές. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα dm ή μήνυμα σε κάποιο από τα προφίλ μου.

Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω και από εδώ αλλά και στο tag #GoldenDawnHotel

Συνεχίζουμε 🙂

 

Σχολιάστε