#GoldenDawnHotel 3ο Update – Επιστολές

gdhNO

Πέρασε το Σαββατοκύριακο, που μας υπενθύμισε πολύ καλά γιατί το κάνουμε αυτό, και ήρθε η ώρα να μπούμε στην τελική ευθεία της προσπάθειάς μας.

Στόχος μας είναι να ακυρωθεί η μάζωξη του ναζιστικού μορφώματος που έχει κανονιστεί για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στη Χίο και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να ενημερώσουμε και να ασκήσουμε πίεση σε 3 διαφορετικά σημεία:

  • Στο ίδιο το ξενοδοχείο με αποστολή επιστολής που ζητάει την ακύρωση της παραχώρησης του χώρου.
  • Στις πλατφόρμες κρατήσεων με τις οποίες συνεργάζεται το ξενοδοχείο Golden Sand ώστε να τους ενημερώσουμε για τους κινδύνους που διατρέχουν οι χρήστες τους και να τους ζητήσουμε για αυτό τον λόγο να αφαιρέσουν υα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας Φεγγουδάκη  και
  • Στο Ξενοδοχειακό Eπιμελητήριο Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ώστε να τους ενημερώσουμε και να τους ζητήσουμε να αναλάβουν δράση συστήνοντας στον συνάδελφό τους να ακυρώσει την παραχώρηση του χώρου στο ναζιστικό μόρφωμα και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη τι μέτρα πρόκειται να πάρουν για την αποφυγή τέτοιων φαινομένων στο μέλλον.

Καταλαβαίνετε ότι 3 σημεία πίεσης έχουν και αυξημένες ανάγκες και πολυπλοκότητα για αυτό κάθε mail, κάθε τηλεφώνημα, κάθε επικοινωνία μετράει σημαντικά.

Παρακάτω θα βρείτε κείμενα-επιστολές για κάθε ένα από τα σημεία πίεσης. Διαδώστε τα, ανεβάστε τα σε sites, blogs, στις σελίδες προφίλ σας, στείλτε τα στα mail τους, πάρτε τους τηλέφωνο, παράλληλα αν έχετε φίλους ή/και συγγενείς σε χώρα του εξωτερικού ενημερώστε τους να μας βοηθήσουν και δώστε τους κείμενο να στείλουν.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ’το χέρι μας να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πως η φιλοξενία του ναζιστικού μορφώματος δεν είναι αποδεκτή. Ούτε στη Χίο, ούτε πουθενά.

———–

Κείμενα για αποστολή στο ξενοδοχείο Golden Sand (info@goldensand.gr)

Ελληνικό, Αγγλικό, Γαλλικό, Ιταλικό,

———–

Κείμενα για πλατφόρμες (Booking.com customer.service@booking.com TripAdvisor listingsupport@tripadvisor.com Trivago info@trivago.com)

Ελληνικό, Αγγλικό,

———–

Κείμενα για ξενοδοχειακούς φορείς (Ξενοδοχειακό Eπιμελητήριο Ελλάδας Τηλ: 213 2169900, Fax: 210 3225449, E-mail: info@grhotels.gr, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων Τηλ.: 210-3312535-6 Fax: 210-3230636  info@hhf.gr), Συνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (Φαξ : 210 3217177 info@sete.gr)

Ελληνικό

(Για γρήγορη πρόσβαση τα αρχεία υπάρχουν και σε links στο header του blog.)


 

Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο, κάθε profile και mail account που έχουμε, κάθε γνωριμία, κάθε φίλο και ενημερώνουμε για να αναλάβουν δράση. Κάθε επικοινωνία είναι ένα λιθαράκι, μην υποτιμάτε τίποτα.

Αν σας στείλουν απάντηση δημοσιεύστε την και στείλτε τη και σε μένα στο ypoptomousi[at]gmail.com για να τις ανεβάσω συγκεντρωτικά για να ενημερωθεί για την εξέλιξη ο ενδιαφερόμενος κόσμος.

Έχουμε 2 μέρες να κάνουμε πραγματικότητα στη Χίο αυτο που πρέπει να γίνει παντού. Ανθυγιεινός χώρος για το ναζιστικό μόρφωμα. Πάμε να το πετύχουμε!

 

 

Σχολιάστε