Η Ελληνικός Χρυσός «χρυσώνει» το Δήμο Αριστοτέλη

Στα πλαίσια της μοναδικής αναπτυξιακής πολιτικής που εφαρμόζεται στην Χαλκιδική ο Δήμος Αριστοτέλη, του δημάρχου Χρήστου Πάχτα, δεν θα μπορούσε παρα να είναι ένας απο τους ωφελημένους αυτής.

Σύμφωνα με το παρακάτω απόσπασμα πρακτικού της συνεδρίασης της 4ης Νοεμβρίου 2013, της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αριστοτέλη με παρόντες τους: Χρήστο Πάχτα, Κατσαβαβάκη Κωνσταντίνο, Γκούτσιο Αστέριο, Πάνου Λάζαρο και Παπαοικονόμου Ασημίνα και αφού όλοι συνεφώνησαν το ΕΚΤΑΚΤΟ (;) της υπόθεσης ενέκριναν την αποδοχή δωρεάς ύψους 500.000€ απο την εταιρία Ελληνικός Χρυσός.

apodoxi1

apodoxi2

Όλα γίνονται νομότυπα και με τη βούλα. Εκδίδονται αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, που προεδρεύουν άτομα τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται το λιγότερο υπο έρευνα,  και μας μαθαίνουν επιτέλους πόσο κοστίζει στην Ελληνικός Χρυσός (πιθανών ετησίως;)  η «υποστήριξη» που της παρέχει ο Δήμος Αριστοτέλη και οι «λειτουργοί» του.  Παράλληλα μαθαίνουμε τον τρόπο με τον οποίο εξαγοράζεται η συναίνεση σε οικονομικά και περιβαλλοντικά εγκλήματα.

Γιατί αν δεν ήταν εγκλήματα για ποιό λόγο μια εταιρία ρίχνει χρήμα στο Δήμο Αριστοτέλη χωρίς ακόμα να έχει βγάλει ένα γραμμάριο χρυσού απ΄την περιοχή;

Η σχετική αποκάλυψη απο το the press project.

Ένα σχόλιο

Σχολιάστε